Häll ner äggen i pajskalet och toppa med riven ost. 2-4 dl riven lagrad ost. 1 krm svartpeppar. Strimla skinkan och varva skinka och 2 dl av osten i pajskalet. 2-4 dl riven lagrad ost. 1 krm svartpeppar
Ost och blomkålsgratäng. Jag gjorde en ostsås på 5dl matlagningsgrädde och ost(vet inte exakt hur mycket) salt, vitlökspulver och svartpeppar. Vispa ihop 2 ägg och häll över blomkålen, häll sedan över ostsåsen, gratinera 225 grader tills fin färg uppstår ☺️
Riven lagrad ost, (prästost, eller någon annan smakfull ost). Tillsätt fyllningen i pajskalet och bred på ett jämnt lager med Cremé fraiche och strö över ost
Det blev till slut en Ost- och skinkpaj med röd paprika och pajdeg med keso. Detta är en mild paj som du kan krydda till ordentligt om du byter ut mild ost till lagrad eller kryddar med stark paprika istället för söt…ja ni förstår nog vad jag menar
Andra favvo pajer är Glutenfri Ostpaj, Ädelostpaj med Kyckling & Spenat och Små Ägg & Bacon pajer. Fyll det förgräddade pajskalet med hälften av den rivna osten
Lägg på osten och toppa med salsan och nymald svartpeppar. svartpeppar. Skär osten i skivor. 150 g Apetina® vitost. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 150 g Apetina® vitost 50 g rucola Melonsalsa. 300 g vattenmelon ½ gurkor 1 salladslök rivet skal av ½ citroner 1 msk flytande honung 1 tsk sambal oelek 1 krm salt svartpeppar