Häll av spadet på krabban, ta bort ev broskbitar. 1 burk krabba. 1 krm svartpeppar. Blanda samman mjöl, matfett och vatten i en matberedare eller för hand till en smidig deg
Krydda med svartpeppar, lägg i krabbköttet och blanda den goda röran. Blanda krabbsåsen med den nykokta spaghettin, strö över hackad persilja och riven parmesan och svartpeppar
svartpeppar. Min käre man, vars matlagningsintresse fullt ut matchar mitt eget, hittade detta lockande recept, och vi beslöt oss att i mesta möjliga mån återskapa och tolka det utifrån den tillgång vi själva har på krabba
nymalen svartpeppar. Vill du byta ut hummer mot räkor eller krabba går det utmärkt. nymalen svartpeppar. 1 krm nymalen svartpeppar. 2 krm grovmalen svartpeppar. 1 krm nymalen svartpeppar. 2 krm grovmalen svartpeppar
Svartpeppar. 500 g Räkor (evt krabba,kräfta och vad du har för andra skaldjur hemma blir super). 500 g Räkor (evt krabba,kräfta och vad du har för andra skaldjur hemma blir super)
krabba. 1 krm svartpeppar. Tärna margarinet och lägg det i en bunke. Blanda med vetemjölet till en grynig massa, tillsätt vattnet och blanda snabbt ihop till en pajdeg
svartpeppar, nymald. krabbkött, från färsk krabba eller från burk. Gör så här. Sås. Skala och hacka löken, fräs den i olja med paprikapulver, kryddpeppar och muskot ca 3 min
½ tsk grovmald svartpeppar. Rör ner krabba och gräslök. Hacka rödlöken och blanda i en skål tillsammans med chilisås, soya, pressad vitlök, olivolja och svartpeppar
Låt två burkar krabba (i vatten) rinna av i en sil. Blanda med 3 msk finhackad rödlök, en halv stor röd finhackad chilifrukt, 4 msk majonnäs (vi gjorde egen), ett ägg, 4 msk pankoströbröd, rivet skal från en lime, 1/2 tsk salt, några "duttar" cayennepeppar och lite nymald svartpeppar