Svartpeppar. Blanda alla ingredienserna till biffar i en stor skål (ej fetan). Forma till lagom stora biffar, tryck en grop med tummen och lägg dit en bit fetaost baka sedan in den i biffen och stek i stekpanna så de får fin färg på bägge sidorna
Krydda med salt och svartpeppar. Tillsätt övriga ingredienser förutom maizena, salt och svartpeppar. Jag kryddade inte med salt och svartpeppar, tyckte att smaken blev mycket smakrik ändå
svartpeppar. Till dagens recept behöver ni inget kött alls, vi tänkte nämligen tipsa er om biffar som är helt och hållet köttfria i sann Meatless Monday anda
Ta upp biffarna och häll grädden i stekpannan. Vänd ner den färdiga pastan så att den blir helt â€genomsåsadâ€, rör ner ruccolan och lägg till sist tillbaks biffarna
Krydda med salt och svartpeppar och häll över soyan. 4 portioner500 g benfritt nötkött av innanlår1 msk matolja1 tsk salt2 krm svartpeppar2 msk soya1 dl vatten4 - 5 stora gula lökar3 dl vatten1 krossad vitlöksklyfta1 msk potatismjöl eller maizenaSkär köttet i mycket tunna strimlor
salt, nymald svartpeppar. Förutom kåldolmar är det här min favoriträtt när det gäller husmanskost, just därför blev jag löjligt mallig när jag lyckades få till ett par vegetariska biffar som blev alldeles perfekta i konsistensen
500 g strimlat lövbiff ca 2 msk smör 1 st gul lök 200 g champinjoner 1 tsk salt 1 krm malen svartpeppar 1 tsk paprikapulver 4 msk tomatpuré 2 tsk ljus fransk senap t. 1 tsk salt 1 krm malen svartpeppar 1 tsk paprikapulver 4 msk tomatpuré 2 tsk ljus fransk senap t