Riv över rikligt med parmesan, rostade pinjenötter och hyvla tunt över svarttryffel. 1salt och nymalen svartpeppar. 1svarttryffel, hyvlad. 1Svampfyllning10 skogschampinjoner 1 bananschalottenlök smör, till stekning 1 klyfta vitlök 10 basilikablad 2 kvistar färsk timjan salt och nymalen svartpeppar 25 g lagrad parmesan med fin smak, riven 170 g ricotta. 1Tillbehör pinjenötter rucola parmesan, riven svarttryffel, hyvlad färsk basilikaPastadeg
Skeda på sås och toppa med den smörstekta sparrisen, tunt skivade skogschampinjoner, ruccola, rostade pinjenötter, riven parmesan samt svarttryffel (Gotländsk) Fusion på en tallrik mellan Gotländsk durumpasta, grön sparris & Öjn’s guld – Svarttryffel med italienska inslag av parmesan & pinjenötter
svarttryffel. kyckling i gryta med endiver och tryffel samt. Bryn endiverbåtarna och de grova gurk strimlorna i en het stekpanna med lite olja eller smör, tillsätt blandningen i grytan starx före servering tillsammans med den fin skurna tryffeln
Blanda i några droppar tryffelolja och smaka av med salt och peppar. Skala 4-5 st svarta vitlöksklyftor och mosa ihop till en pasta med rumsvarmt smör. 5 st Svart Vitlök. 1 krm Svartpeppar Malen. 1 tsk Tryffelolja
Skär den svartatryffeln i små kuber och rör i potatismoset. Som bekant så passar tryffel till allt, från tortellini till pizza, men det är något särskilt med tryffel i potatismos
Toppa med forellrom, hackad gräslök och några droppar svarttryffelolja. Rätten idag är ett helt perfekt 63-gradigt ägg med karamelliserad grädde, flarn av knaperstekt ostronskivling, forellrom, gräslök och svarttryffelolja. Print63-gradigt ägg, karamelliserad grädde, forellrom, ostronskivling och tryffel. 2 stora ekologiska ägg 5 dl vispgrädde 2 mandelpotatisar 1+3 msk smör 2 schalottenlökar 200 g ostronskivling några droppar tryffelolja 30 korn forellrom 1 msk hackad gräslökGör så här. 200 g ostronskivling några droppar tryffelolja
2 paket tetra EKO svarta bönor (Zeta). 2 paket tetra EKO svarta bönor (Zeta). Jag var så sugen på något sött och chokladigt i påsk så jag gjorde lite chokladtryfflar som blev över förväntan
8 skiva formfranska, ljust 3 silverlökar, stora 200 g vispgrädde 15 g svarttryffel, färsk och riven 1 citron 70 g parmesanost, finriven (eller västerbottensost) 2 bananschalottenlökar 500 g körsbärstomater, blandade färger 150 g smör, till stekning libbsticka, till garnering (eller persilja) ev tryffel, till garnering. Majonnäs2 äggulor 2 dl rapsolja 30 g parmesanost, finriven (eller västerbottensost) 2 msk gräslök, finskuren 15 g svarttryffel, färsk och riven