Lyft på locket och lägg ned osten och låt den smälta ned När osten smält ta bort persiljekvistar och vispa så att alla mjölklumpar försvinner, soppan bör vara ganska tjock nu, tillsätt annars lite färdig redning
Lyft på locket och lägg ned osten och låt den smälta ned När osten smält ta bort persiljekvistar och vispa så att alla mjölklumpar försvinner, soppan bör vara ganska tjock nu, tillsätt annars lite färdig redning
Inte på en torsdag - jag vet. en liten näve torkade och smulade trattkantareller. Soppan blev riktigt god så om du vill prova att göra min svampsoppa så kommer här receptet
Jag håller på att bli galen på mitt internet. Jag gillar egentligen torkade kantareller bäst om man inte kan få färska men det fanns inga så det blev konserverade istället
Eftersom vi är lyckligt lottade med en egen svampleverantör så fanns det en påse finfina torkade trattkantareller i skafferiet som vi sparat till ett speciellt tillfälle
Det kändes väldigt surt och trist att min svampsoppa med dyr torkad Karljohan blev en katastrof. Jag hade helt enkelt inte koll på att Karljohan ger så kraftig smak
Det blev en svampsoppa gjord på champinjoner. Dela på Facebook. Dela på Twitter Soppa. 1 msk provanska kryddor, torkade eller färska. Låt soppan koka på svag värme i 10 minuter, tillsätt därefter grädden, kryddor och koka vidare i 10 minuter till. 1 msk provanska kryddor, torkade eller färska
s familj brukar laga en spännande svampsoppa med pikanta smaker och J är mästare på att steka en krispig topping av torkade trattkantareller/rödgul trumpetsvamp till den goda soppan
Lägg i lite grädde i varje tallrik innan servering och häll sedan på soppan och strö över gräslöken. Blötlägg den torkade svampen i vatten i ca en timme