Okejdå, ett uppvispat ägg för att pensla med innan gräddning. Jissus vad tiden har gått snabbt och så många recept jag har hunnit laga och lägga upp här
Ännu ingen svampsoppa men det kommer, var så säkra. Lägg ett blad filodeg eller två i botten så formen kläs in av degen och pensla sedan med kryddade oljan, lägg på ett lager och upprepa tills det är så många lager som önskas
Ännu ingen svampsoppa men det kommer, var så säkra. Lägg ett blad filodeg eller två i botten så formen kläs in av degen och pensla sedan med kryddade oljan, lägg på ett lager och upprepa tills det är så många lager som önskas
svampsoppa, en kycklingrätt med äpplen och valnötter och en minttårta som avslutning. Förutom allt extra som skulle in just denna vecka, till årsredovisningen, månadsrapporten och specialprognosen lyckades jag toppa med en härlig hosta och allt sammantaget resulterade i en migränsväng - något som inte har drabbat mig på över nio år (Jag hade då en i sammanhanget ganska blygsam variant, som kunde hävas med något som var utskrivet av läkare (vanliga huvudvärkstabletter ger noll effekt)
Svampsoppa. Lägg köttet i en stor kastrull och fyll på med kallt vatten tills det täcker. Kvällen startade med en Calcutta Iced Tea (eller liknande) som smakade av blodapelsin, ingefära och rom
Dagen efter var det en svampsoppamed rotsaker som fick sällskap av samma typ av muffins. Detta har dock varit behäftat med viss problematik då min dator och dess delar inte varit intresserade av att samarbeta med mig