Lätt att känna igen. Det fick bli en fin svampsoppa. Fin svampsoppa. Vi tog en skogstur i helgen vilket resulterade i en hel korg full med blandad svamp
Vi blev lite lätt nostalgiska när vi satt och läste i lokaltidningen vad ungarna kan hitta på under lovet, kommer ni ihåg den där sportlovskatalogen man fick i skolan när lovet började närma sej
Salta och peppra lätt. Fräs svamp, palsternacka, morot, lök och vitlök i en gryta med smör. Tillsätt buljongtärning, tomatpuré, vatten, grädde, mjölk och madeira
Svampen suger upp vätska och blir lätt vattnig i smaken. SVAMPSOPPA. Låt svampsoppan småputtra minst en halvtimme, så att svampens läckra smak och arom kommer till sin fulla rätt
Svampsoppa. Italienskt – Lättare. För dig som gillar pillig och lite lättare mat med mycket smak. Råriv fast potatis och stek i god rapsolja med salt och peppar till små plättar, ca 1 dm i diameter
De vill slå ett slag för att para vegetarisk mat med vin, och jag försöker ständigt utmana köttnormen och hitta nya sätt att göra det lättare både för mig själv och för andra att äta mer vegetariskt
Instant Maitake smakar mycket svamp så den har jag haft i raw food röror där svamp har passat men också i grytor och soppor (svampsoppa MmmMmMmmmmmhhhmm)
Svampsoppa. Italienskt – Lättare. För dig som gillar pillig och lite lättare mat med mycket smak. Råriv fast potatis och stek i god rapsolja med salt och peppar till små plättar, ca 1 dm i diameter
❤️Avslutade dagen med ett flexpass på Friskis och svampsoppa till middag. Då får man ta att ett lätt gräddigt illamående lägger sig likt en dimma i skallen