Lördag med höstkänslor och svamprisotto Smaka sedan av med salt, svartpeppar ochtryffelolja. Ta bort risotton från spisplattan och rör försiktigt i den rivna parmesanostenMamma Mat
Svamprisotto Ta kastrullen från värmen, blanda i osten, smaka av med salt, svartpeppar och lite vit tryffelolja om du vill Zeta
Svamprisotto med tryffelolja och parmesanost toppad med salsiccia. Ta bort traktörpannan från värmen och rör ner den rivna parmesanostenoch smaka av med salt och svartpeppar samt tryffeloljaLivsnjutarnas gourmetkök
Svamprisotto med vit tryffelolja Smaka av med peppar och salt. Tillsätt smör, parmesan ochtryffelolja. salt och peppar. Servera risotton med lite extra parmesanost på toppen PA:s kök
Italiensk risottoSvamprisotto. Salta och peppra efter smak och avsluta med att hälla i grovriven parmesanosten. Smaka av med salt och peppar Tasteline
RäkrisottoSvamprisotto. Smaka av med salt och peppar. Tryffelolja lyfter smaken ett par snäpp på risotto och även pastarätter som innehåller parmesan och grädde Tasteline
Svamprisotto Ta bort från plattan och rör i parmesanostenoch smaka av med salt, svartpeppar ochtryffelolja. Serverades till lax som jag kryddade med salt och citronpeppar Hemmets Hjärta -