Ta bort foten på svampen. Tärna korven. Pensla svamparna med lite matolja. Fyll dem med korven. Ställ svamparna i eldfast form och stek dem högt upp i ugnen, ca 4–5 minuter
Lägg svamphattarna upp och ner i en ugnsform smord med lite olja. 6 medelstora champinjoner - ca 150 gram - som kastanjechampinjon, skogschampinjon eller vanlig champinjon
Fördela blandningen i svamphattarna. Tapas stod på menyn för tjejkvällen i fredags och tillsammans fick vi ihop ett härligt bord med massor av läckerheter
Lägg timjan och skivad mozzarella på de fyra andra svamphattarna. Värm ugnen till 175 grader. Ta bort foten på svamparna, lägg hattarna med undersidan uppåt på en plåt eller i en form
Har du några andra bra förslag på vad man kan fylla svamphattarna med. Servera de fyllda portabellosvamphattarna som vegetariskt alternativ till en bit kött, till exempel med potatismos eller som här, med ugnsrostade rotfrukter
Töm svamphattarna på vätska och fyll dem med röran. Att äta fyllda grönsaker är gott och har man t. ex. överbliven sås passar det bra att fylla grönsaker med den
Töm svamphattarna på vätska och fyll dem med röran. Gör så här. Sätt ugnen på 175 grader. Gröp ur innanmätet i svamparna och låt hattarna stå i ugnen en kvart