Svampfylld ravioli recept

Svampfylld ravioli med rucola och pestosås

Svampfylld ravioli med rucola och pestosås

4 2 förp ravioli med svamp (à 250 g) 150 g sockerärter 300 g färskost med t ex ruccolapesto-smak 1/2 dl mjölk salt svartpeppar Till servering ruccolasallad ev pinjenötter Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Svampfylld ravioli med brynt smör

Svampfylld ravioli med brynt smör

Koka upp rikligt med lättsaltat vatten i en gryta och koka raviolin, ca 3 minuter. Pastadeg. Blanda båda mjölsorterna och salt och fös ihop till en hög på bakbordet
Svampsoppa med ravioli

Svampsoppa med ravioli

Ingredienser 125 g ravioli, t ex svampfylld 2 tsk kalvfond 5 dl skogssvampsoppa, Kelda 4 skivade champinjoner 2 msk grovriven parmesanost Garnera med

Svampsoppa med ravioli

Koka raviolin nästan klar. 125 g ravioli, t ex svampfylld . 125 g ravioli, t ex svampfylld. Ingredienser - 2 port
- Recept På Dietmat / Smalmat

- Recept På Dietmat / Smalmat

Svampsoppa med ravioli. Koka raviolin nästan klar. 125 g ravioli, t ex svampfylld. 125 g ravioli. 2 portioner
Svampfylld ravioli

Svampfylld ravioli

Nu gäller det att inte få in luft i raviolipuffarna. Jag hade en pastasporre att skära till raviolin med men det går lika bra med en kniv

Apelsindoftande kycklingfilé

 Servera filéerna med kokt svampravioli (eller pasta med svamp och grädde) och sallad. 1.  Torka av kycklingfiléerna

Restaurang Esperanza

Ugnsgratinerad och svampfylldravioli i parmesansås, garneras med färska örter och vit tryffelolja. Ravioli