Svampburgare recept

#TIPS Svampburgare

#TIPS Svampburgare

Detta var faktiskt lite kul, och gott. Detta gjorde vi för ett tag sedan till middag som hamburgare. Det är stora champinjoner som vi har fyllt med ”bruschetta” som vi har bakat i ugnen
Recension: Marie Laveau, Stora Barens vegoburgare

Recension: Marie Laveau, Stora Barens vegoburgare

Biffen är kryddig, mäktigt och har tillräckligt mycket tuggmotstånd för att göra väsen av sig (även om den skulle kunna vara liiite tuggigare, det är trots allt en bön/svampburgare och sådana är svåra att få perfekta)
Listan om mat

Listan om mat

Allra helst tar jag hem en friterad svampburgare från KÄK. Jag är en tvättäkta listfantast och därför har jag knåpat ihop en lista om mat
Med tre tryck på mixerstaven startade dagen

Med tre tryck på mixerstaven startade dagen

svampburgare Champinjonbiffar. Med tre tryck på mixerstaven startade dagen. Naturell yoghurt, 1 välmogen banan och en stor nypa chiafrön mixades till frukostskålarna

Vegoburgare i New York – Stor recension!

Utan tvekan den godaste svampburgaren jag smakat. Det enda jag skulle kunna klaga på var just att det är en svampburgare, vilket jag personligen tycker är lite trist och tråkigt i jämförelse med en mer klassisk burgare med en biff gjord på soja
Mushroom Sauce

Mushroom Sauce

Jag åt såsen med svampburgare från Mister Kitchen's. Krämig svampsås är väldigt gott, håller du med. Jag använde champinjoner, men har du kantareller passar de lika bra att använda
Bön- & Svampburgare

Bön- & Svampburgare

Testa "Jordnöts- & Svampburgare". 8 burgare. Sätt ugnen på 175 grader. Hetta upp olja på medelvärme i en stekpanna
Energigröt med Blåbärssås och Mandelmjölk för långa Svampturer!

Energigröt med Blåbärssås och Mandelmjölk för långa Svampturer!

Svampburgare, svampsoppa, svampomelett, svampsåser, svamppasta, svamppatéer, svampgratänger, svamppajer… Skulle kunna ha en blogg med veganmat och en med vegetarisk mat också, så mycket recept blir det, men tyvärr hinner jag knappt med raw food bloggen och det finns ändå en massa bra hemsidor med traditionell mat

Svampburgare

Bered couscousen enligt anvisningarna på paketet. Stek lök och svamp i en liten klick smör eller olja. Rör i mjöl, fond, vatten och citronsaft

Svampburgare

Putsa champinjonerna, ta bort foten och hacka hattarna grovt. Fräs svamp, hackad gul lök och vitlök i olivolja på medelhög värme 5-8 minuter

Fylld portabellosvamp

Servera med en god sallad och ett gott bröd, eller som en "svampburgare". Sätt ugnen på 225 grader. Ta bort foten på svamparna och fyll dem med skinka, soltorkade tomater och färsk basilika och timjan

Födelsedag 2!

Grilla veggo blev viktigt med en vegetarian i familjen, dessa svampburgare var supergoda. maj 8, 2013 · 10