Detta var faktiskt lite kul, och gott. Detta gjorde vi för ett tag sedan till middag som hamburgare. Det är stora champinjoner som vi har fyllt med ”bruschetta” som vi har bakat i ugnen
Svampburgare med chevré och kanderad lök 300 g Quorn färs. Hej. Det här receptet har jag skrivit om förut, fast då innehållandes ägg, och med väldigt tråkiga och fattiga bilder
Biffen är kryddig, mäktigt och har tillräckligt mycket tuggmotstånd för att göra väsen av sig (även om den skulle kunna vara liiite tuggigare, det är trots allt en bön/svampburgare och sådana är svåra att få perfekta)
svampburgare Champinjonbiffar. Med tre tryck på mixerstaven startade dagen. Naturell yoghurt, 1 välmogen banan och en stor nypa chiafrön mixades till frukostskålarna
Utan tvekan den godaste svampburgaren jag smakat. Det enda jag skulle kunna klaga på var just att det är en svampburgare, vilket jag personligen tycker är lite trist och tråkigt i jämförelse med en mer klassisk burgare med en biff gjord på soja
Jag åt såsen med svampburgare från Mister Kitchen's. Krämig svampsås är väldigt gott, håller du med. Jag använde champinjoner, men har du kantareller passar de lika bra att använda
Svampburgare, svampsoppa, svampomelett, svampsåser, svamppasta, svamppatéer, svampgratänger, svamppajer… Skulle kunna ha en blogg med veganmat och en med vegetarisk mat också, så mycket recept blir det, men tyvärr hinner jag knappt med raw food bloggen och det finns ändå en massa bra hemsidor med traditionell mat
1. Potatis. Sätt ugnen på 200 grader. Klyfta potatisen och lägg i en bunke. Häll på olja, soja och socker. Rör om väl och lägg sedan på en plåt med bakplåtspapper
Servera med en god sallad och ett gott bröd, eller som en "svampburgare". Sätt ugnen på 225 grader. Ta bort foten på svamparna och fyll dem med skinka, soltorkade tomater och färsk basilika och timjan