Svampbakad fisk recept

Svampbakad fisk

Svampbakad fisk

Dela fisken i portionsbitar. Bred blandningen över fisken. 600 g fiskfilé. 600 g fiskfilé. 4 pers. 1 tsk salt. 250 g färska kantareller, blandsvamp eller champinjoner
Svampbakad fisk.

Svampbakad fisk.

Dela fisken i portionsbitar. Bred blandningen över fisken. 600 g fiskfilé. Sätt på ugnen på 225 grader. Salta och lägg den på ett ugnssäkert fat
Svampbakad fisk

Svampbakad fisk

Dela fisken i portionsbitar. Bred blandningen över fisken. 600 g fiskfilé. Sätt på ugnen på 225°. Salta och lägg den på ett ugnssäkert fat

Svampbakad fisk

Bred blandningen över fisken. 1.  Lägg filéerna på ett smort ugnssäkert fat, salta. 2.  Ansa och strimla purjolöken

Svampbakad fisk

Bred blandningen över fisken. Lägg filéerna på ett smort ugnssäkert fat, salta. Ansa och strimla purjolöken

Ostgratinerad fisk på spenatbotten

 Lägg fisken på spenaten. Ringla såsen över fisken.  Gratinera i nedre delen av ugnen tills fisken är klar och gratängen har fin färg, 25-30 minuter. 600 g fiskfilé

Snabba bjudfisken

Sjud under lock tills fisken är klar, ca 5-7 minuter. 1 fiskbuljongtärning. 1.  Grovhacka räkorna och blanda dem med mjukost, mjölk, svartpeppar och dill