1. Sätt ugnen på 200 grader (175 grader varmluft). 2. Lägg pasta, kyckling och grönsaker i en ugnsform. Vispa ihop samtliga ingredienser till sås, häll den ovanpå
Blanda i vitkålen, morötterna och svampen. Skala och finhacka ingefäran och vitlöken. Strimla kycklingen tunt, allra enklast är om den fortfarande är lite fryst
Innehåller ämnet allicin som är bakteriedödande och fungerar även bra mot virus och svamp. Frysta grönsaker - som wokgrönsaker som du snabbt steker på i stekpannan eller broccoli, blomkål, bönor och annat som du kan koka
Mjukstek löken i smör och lägg sedan i svampen. Fräs wokgrönsakerna i olja. 4 laxfile'500 g wokgrönsaker1 p Findus wokmix Kaffir lime1 brk cocosmjölk5 dl vispgrädde1 grönsaksbuljongredningdillsaltgrillkryddavitlökspulverpaprikapulverUgn
Skär kycklingen i små bitar och bryn i olja i kastrullen, lägg i svampen som också är i små bitar, bryn 1 minut. Häll i wokgrönsakerna och koka 3 minuter till. 100 g champinjoner eller annan god svamp. 300 g frysta wokgrönsaker
Häll av spadet på svampen. Tillsätt wokgrönsaker, salt, peppar, oregano och ev. Läg lök och svamp i en wok elle stekpanna med höga kanter och låt det mesta av vätskan koka in, låt löken fräsa med
Stek upp svampen med löken ett par minuter och lägg även detta i grytan. Och sen wokgrönsakerna. 200 g wokgrönsaker (100 g av vardera thai och vietnames som finns i frysdisken i affären). 1 burk skivad svamp. 200 g wokgrönsaker (100 g av vardera thai och vietnames som finns i frysdisken i affären). 1 burk skivad svamp