Skiva svampen, hacka löken, chilin och paprikan. Här kommer ett gott recept om man vill köra lite vegetariskt, vilket vi har börjat göra rätt ofta här hemma
Vegetarisk pytt med brysselkål, svamp- och gröna linser. pytt med brysselkål, svamp och gröna linser. Skriv utFacebookTwitter Vegetarisk pytt med brysselkål, svamp- och gröna linser
Denna gång valde jag lök (som blir sådär underbart söt av sig själv när den får lagas till i ugnen) och pioppinosvamp som blir jättelen och smörig när den steks i pannan
Stek i en stekpanna, först utan olja och sedan när svampen har lakat ur sig (tar några minuter) häll i lite rapsolja och stek så att de får en fin gyllene färg
Tillsätt svampen i pytten. 1Till servering inlagda rödbetor dijonsenap färsk timjan, valfrittDela svampen i fyra delar och stek dem gyllene i lite av rapsoljan, ställ åt sidan
Den kokade jag sedan och förvandlade till biffar tillsammans med blandad svamp. Riktigt gott blev det, så det får bli den här veckans vegetariska middag
Igår åt vi en jättegod vegetarisk lasagne med svamp och mozarella. Vegetarisk lasagne, 4 portioner 400 g färska eller frysta champinjoner 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 1/2 zuccini 1 burk krossade tomater 1 tsk strösocker olivolja 2 [
Rör om hela tiden och stek tills svampen mjuknat något och fått en fin yta. Hetta upp en stekpanna till mediumvärme och stek purjolöken, champinjonerna och den färska ingefäran i lite kokosolja