När vattnet försvunnit och svampen börjat få lite stekyta så lägger du ner ruccolan. Stek under tiden svampen i lite smör i en stekpanna, på medelstark värme
4 250 g champinjoner 2 msk smör 1/2 tsk salt 2 krm svartpeppar 1/2 sats ratatouille-grönsaker (se länk under steg 3) 400 g färsk gnocchi (potatis) 250 g mozzarella 1/3 sats pesto (se länk under steg 3) 2 msk pumpakärnor 65 g ruccola Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Riv ruccola och bladsallad i en stor skål. en näve fasta svampar som tex kantareller eller karljohan. Skiva svampen så tunt som möjligt och lägg den i samma skål
Därefter strimlad purjo och skivad svamp. Och till själva pizzanriven ost rostad paprika karl-johan (eller champinjon) purjolök avokado ruccolahavssaltKavla eller arbeta ut pizzan till önskad tjocklek och form
Tillsätt en rejäl klick smör och den hackade löken, låt svampen och löken stekas 15 min, salta och peppra. Lägg ut ruccolan på tallrikar, toppa med kantareller och sidfläsk och hyvla över parmesanost 75 g ruccola (en liten påse)