Bred ricotta på mackan, toppa med svamp och ett pocheratägg per macka. Riv eller skär svampen i bitar och stek den gyllenbrun i rikligt med smör och strimlad salvia
svamp, stekt i olivolja med lite salt och peppar (valfri sort). Måste bara fundera ut vad det var jag missade, eller råkade lägga till som ändrade smaken slightly
Blötläggsvamparna i ljummet vatten, ca halvtimme, tills de blir mjuka. Två recept på tillbehör som jag testat med stor framgång till nudlarna är marinerade shiitakesvampar och japansk omelett
Lägg upp på tallrikar och fördela jämt med grönsaker, fläsk och svamp, läggäggulan på toppen och dra ett drag med svartpepparkvarnen över ägget, strö över tunnstrimlad rå vårlök och till sist häll på buljongen
Ratatouillefylld portabellosvamp. Salad nicois med halstrad tonfisk och pocheratägg. Emma hade ett annat recept där gräddmjölken bara skulle blandas kall med äggulor