Jag gräddade bara ena sidan och lade på ost direkt i stekpannan, tills den smälte och lade sedan på den frästa spenaten/svampenoch toppade med lite tomat och pressade citron över
Crêpes med ostochsvampfyllning. Skölj av och skär svampen i mindre bitar. Fyllningen går självklart att variera i det oändliga, du kan ha i kött, grönsaker, svamp, andra kryddor, du kan använda grädde istället för créme fraîche
Men med ostarna i form av en tunt bredd ostkrämoch topping i form av både ört- och vitlöksstekt svamp, karamelliserad schalottenlök och inkråmet i en god salsiccia plus en härlig mortlad örtolja som sprinklas över den färdiga pizzan blir det oemotståndligt
Pastarosor med skinka, svampochost i en krämig ostsås eller rosette al forno. lasagne men fungerar bra till både middag, lunch och lite festligare tillfällen
Smält smöret i en stekpanna och stek svampen så att den hinner vätska ur sig och få en fin färg. Vänd ned zucchinin i pastan, värm upp och servera med riven västerbottensostoch en klick crème fraiche
Strö över ostenoch häll gräddblandningen på. (Mögelost i små klumpar). Fyll med skinka, lök ochsvamp. Stek svamparna i smör (ta tillräckligt med smör så blir smaken bäst) tills vattnet kommer ur svamparna