Resten av fräs och sås och resten av keson överst. 2 Lasagneplattor 500g keso naturell 4% 12st champinjoner 100g findus hackad spenat (fryst) 1 burk kantareller 1 svampbuljongtärning 2dl lättmjölk 0,5% 4msk philadelphia lätt 1 squash 1 tsk basilika 1 tsl oregano 1 krm svartpeppar 1 tsk salt 2 klyftor vitlök 1 paket bacon 1. Ta fram en ugnsfast form och bred ut 1/3 av keson på botten. 500g keso naturell. 1 svampbuljongtärning
Fräs svamp i smör och olivolja tills vätskan dunstat. När röran stekts torr blandar du ner keson. Lägg ytterligare ett lager med plattor och sås men toppa med svamp- och spenatblandningen denna gång
Krydda med salt, peppar och timjan, och rör i keso. Hacka svampen och skala och hacka löken. Fräs svamp och lök i smör i en stekpanna tills vätskan kokat in
Krydda med salt, peppar och timjan, och rör i keso. Hacka svampen och skala och hacka löken. Fräs svamp och lök i smör i en stekpanna tills vätskan kokat in
Den var faktiskt helt i klass med två av våra andra enchiladasfavoriter, enchiladas med squash och keso samt enchiladas med tacokryddad keso, jalapeno och paprika (se recept här och här)