400 g pappardelle 2 bananschalottenlökar, skalade och finhackade 1 röd chilifrukt, finhackad 2 citroner, finrivet skal och saft 0,75 dl olivolja, mild 2 g äggula 150 g fetaost 400 g svamp, t ex skogschampinjoner eller kantareller 1 kruka färsk dill, hackad salt peppar olivolja, till stekning
dill. Koka potatisen och ansa grönsaker och svamp. Dela potatis, lök och tomat och fördela det tillsammans med svampen på två väl smorda ark grillfolie
Servera fisken med såsen, potatismoset, stekta svampen, haricots verts och rårörda lingon. 2 dl crème fraiche1 msk pepparrot, riven1 msk citronjuice1 msk dill, finhackadsalt och svartpepparBlanda ingredienserna till crèmen och smaka av med salt och peppar. 3 dl blek taggsvamp, kantareller eller champinjoner Bryn svampen och krydda med salt och svartpeppar. 1 msk dill
Svamptimbalen till är enkel att göra, men ser lite krångligare ut. Fjällfisk med smak av Kräftor Ett enkelt knep som jag använde mig av när jag jobbade, var att kombinera tomat med dill till fisk
Tillsätt pressad vitlök och dill. Lägg färs och svampfräs i pajskalet. 5 dl hackad dill. Pajdeg. Blanda ihop vetemjöl, grahamsmjöl och smör till en smulig massa
Ut i skogen och leta svamp, här kommer recept. När allt är perfekt stekt, i med grädde och dill. Kantareller med bacon och dill (2 pers). 1 knippe dill. 1 knippe dill
Finhacka dillen och blanda med grädden, crème fraichen och citronsaften. Koka broccolin enl anvisning på påsen, stek den skivade svampen i smör och salta och dela tomaterna på mitten
Fortsätt att steka svampen och vänd den hackade dillen. Dela svampen om de är stora. Stek svampen tillsammans med lök i en stekpanna tills de blir gyllenbruna