Skölj grönsakerna och svampen, skiva champinjonerna och dela purjolöken i cm tjocka bitar. Väljer man typ biff och bambuskott, grönsaksbaserade woker (heter det så
1 kg benfri karré eller annat benfritt fläskkött 2-3 st (ca 250 g) gula lökar ca 300 g champinjoner 2 st buljongtärning grönsaks, kött eller svamp 3 dl vatten 4 dl mjölk 1. 5 msk vetemjöl 2 st à ca 225 g, avrunnen vikt 140 g konservburk bambuskott ev. 2 st buljongtärning grönsaks, kött eller svamp 3 dl vatten 4 dl mjölk. 2 st à ca 225 g, avrunnen vikt 140 g konservburk bambuskott ev
Skölj grönsakerna, strimla purjolöken, skiva svampen och ingefäran. Hetta upp pannan igen och tillsätt oljan, woka grönsakerna och svampen under omrörning ca 1 minut. 1 burk bambuskott 227 g