Skala och finhacka ingefäran. Skölj limen noga och finriv det yttersta av skalet. Blanda limeskal, ingefära och Philadelphia till en sås och smaka av med salt och nymald svartpeppar
Västkustpojkarna hade svärdfisk en fantastisk fisk att grilla. Droppa lite citron över svärdfisken. Lägg svärdfisk kotletterna på grillen salta och peppra
Svärdfisk. Tärna fisken, hacka pistaschnötterna, pressa apelsinen och skär skalet i strimlor. Bryn scharlottenlöken med oljan i en stekpanna, tillsätt fisken och tillaga på medelhög värme i fyra minuter
/8 spett 400 g lax, i 3x3 cm kuber 400 g annan fast fisk, i 3x3 cm kuber (havskatt, svärdfisk, tonfisk) 2-3 lime, i tjocka skivor 1 tsk salt Marinad 2 tsk sambal oelek 1 lime, saften 2 msk olja Sallad 2 påsar/pkt olika sorters sallad 1 pkt solrosskott 1 knippe grönsparris, ca 8 st, kokta 1 minut 1-2 grillade paprikor , strimlade 1 ask physalis, i halvor 1 dl rostade pinjenötter ½ lime saften 2 msk olja salt & vitpeppar Sås 2 dl crème fraiche 1 lime, rivet skal och saft salt & vitpeppar Skär av toppen på ett par lime så du kan skära tjocka skivor av mitt bitarna och sedan i halvmånar
Här kan du använda allt från lax, tonfisk, svärdfisk till kungsräkor, avocado osv. Gör din egen sushi. Sushi, sveriges kanske populäraste snabbmat i modern tid