Vi fyllde våra rullar med lax, gurkstavar, avocadostavar och wasabi. Att vi hade sushikväll i helgen är ingen hemlighet, det kunde man se både här och där
Rullarna blev väldigt goda och en rulle var lagom för en portion när man hade skurit upp den i skivor och vi åt sushin tillsammans med soja, wasabi och inlagd ingefära
Lägg en sushimatta på bänken. Blanda majonnäs och wasabi i en kopp. Bred ut ett tunt lager wasabimajonnäs och fördela ¼ av grönsakerna och laxen ovanpå
När riset är svalt nog att hålla i handen kan du börja rulla din sushi. Använd bambumattan för att rulla ihop sushin, när du kommer till den delen som inte har ris på sig stannar du till en stund
Lägg upp sushin och servera med soja, samt eventuellt wasabi och picklad ingefära. Och denna gången fick den bli bas i min sushi, istället för sushiris
Wasabi. Eller som nu, sushi på blomkålsris. Servera med soja strösslat med sesamfrön och wasabi. Och det innebär också att man kan äta dubbelt så mycket sushi än normalt sätt