Gillar du sushi. Först riset, sedan vitkålssalladen och sist smular du över laxen. 450 g sushiris (rundkorningt, det funkar med grötris också). 200 g varmröktlax. 450 g sushiris. 200 g varmröktlax
Avokado, lax, gurka och omelett. I helgen så bjöd vi några vänner på sushilunch. Till sushin gjorde alla sin egen blandning av soyasås, wasabi och ingefära, det är bra om varje gäst har sin egen skål att blanda i efter smak
Gurkstavar, Crabsticks (kan rivas isär och blandas med majonnäs), Avokado (skäres i stavar) Morot (skäres i fördel i stavar och kokas lite mjuka i en skvätt vatten, japansk soja och lite socker), Salladslök (de gröna blasten bildar ett vackert hål i sushibiten när man skär upp den i bitar), Tofu (behöver marineras med något eftersom den är så mild kanske sambalolek, soja eller sesamolja), Philadelfiaost i stavar (Fantastiskt gott),Lax stavar, Röktlax, Räkor som de är eller frästa i chili och vitlök är fantastiskt gott
Alla beställde lite olika luncher typ sushi, burgare, en tofusallad och jag själv valde en sallad med röktlax, rödbetshammus, gojibär och kokosflingor från Juiceverket
I fredags inledde vi midsommarfirandet med lite sushi. Vi luktade som rökta böcklingar när vi kom in. Det var det närmaste vi kunde komma den svenska sillen och laxen här i Spanien