Tyckte att rätten var tråkig, för detta kan man få på vilken sushi restaurang som helst. Älskar pilgrimsmusslor, älskar citron och tycker om wakame sjögräs
crepes, bagels, frensh toats, croissanter, fyra sorters gröt, färskpressad juice, äggröror och omeletter på beställning, kyckling, olika korvar, räkor, musslor, sushi, pizza, femton sorters ostar, thailländs mat, breakfast quesedillias, frukter, grönsaker, röror, tjugo sorters glass, våfflor, oräknerligt antal bakverk och kakor fortfarande varma från ugnen
För någon helg sedan gjorde vi en magisk sushi och nu det här. Lägg in pilgrimsmusslor i frysen så att de hinner stelna något och blir lättare att skära i lövtunna skivor
Det är lätt att äta gott i sushi även om en inte kan ett ord japanska. I hamnen bakom Ginza ligger den kända fiskmarknaden där mängder av tonfisk, musslor och annat från havet
Så sista kvällen tar Otosan med oss till en äkta japansk sushirestaurant. Le dernière soir Otosan nous emmène dans un restaurant de sushi, vraiment japonais et authentique
Så kvällens middag, den intogs på Sushinu i Ystad, bästa stället i stan vad gäller sushi. Födelsegrisen har önskat lite skaldjur och fisk och så får det naturligtvis bli, musslor till förrätt och tonfisk med tropisk kokossås (recept här) till varmrätt
pilgrims musslor, frysta. sushi ris eller grötris (rundkornigt ris). 1. Skölj riset noggrant i kallt vatten (5-6 gånger) tills sköljvattnet inte är så grumligt längre