Jag tycker att det är fantastiskt kul att servera en stor bricka med hemmagjord sushi. Fläkta riset med en papperstallrik eller liknande så den svalnar den snabbare
Tonfisk, motor, gurka, omelett. Har ni inte testat att göra egen sushi än så våga, det är roligt, kan göras tillsammans med gästerna och blir en mycket fräsch, god och vacker middag
Gör likadant med de andra tre och varva mellan laxen, surimin och tonfisken. Börja med riset. Bred på ett tunt lager wasabi på riskudden och lägg på lax- och tonfiskskivor
Jag hörde att några kollegor varit här och var mycket nöjda, så efter en shoppingeftermiddag i Barkaby slank jag in här för att hämta med lite sushi hem och sen ta bussen precis intill
Om det är icke smaksatta bitar som tonfisk eller lax, då kan du be kocken pensla på lite soja och prova med en fatlagrad Chardonnay från Bourgogne eller Spätburgunder/Pinot Noir från Tyskland, Österrike eller Sydafrika, så får du en härlig smakupplevlese