Visst händer det att jag köper hämtmat ibland, när jag inte orkar ställa mig vid spisen, eller sushi för att det först och främst inte lönar sig att göra det till sig själv, men främst för att jag inte skulle få till den lika god, som sushin från min favoritrestaurang
Mixa de övriga ingridienserna till en buljong. Ta ut morötterna ur ugnen häll över buljongen som är kvar i en behållare och spara (denna kan man nämligen göra en super mumsig fisksoppa på, mer om det en annan dag), lägg morötterna i en behållare å låt den svalna en stund i kylen
Misosoppan du äter tillsammans med sushi är i princip misopasta och vatten som fått koka upp. Resultatet blir en tjock pasta med mycket umami som man kan använda som krydda eller buljong
Har ägnat dagen åt plugg inför morgondagens stora prov men ar även hunnit med äta käka frukost, lunchat ute, det blev en salig blandning av bakpotatis, räkröra och sushi, haha konstig mix, jag vet
1/3 tärning buljong. 1 msk japansk soja (sån man har till sushi). Om du använder torkade sojabitar, koka dem i 10 min med buljongen. 1/3 tärning buljong. 1 msk japansk soja (sån man har till sushi)
Visserligen är den här soppan supersnabb men den är inte från denna torsdag då det endast fanns tid för take awaysushi, sent jobbmöte sedan fiska upp flickorna från tennis och fotboll och så svängen förbi sushin
utmärkt japansk snabbmat till finare restauranger, nudlar, sushi och vill du. Udonnudlar serveras i en misobaserad buljong (som ofta, liksom misosoppa,
Tillsätt dashipulvret och koka upp buljongen. 1 påse dashipulver , (10g) en buljong som går att utesluta. 4 msk Misopasta (buljong). 4 st sushi noriark