Till schweinehaxe krävs det nästan att man serverar surkål. Snabbsyrad surkål. 2 msk smör. Bryn vitkålen i smör i en kastrull 2–3 min till fin färg. 2 msk smör
Värm kålen i en gryta tillsammans med lök, kummin, smör och buljong. smör. Vasslan gör man genom att låta yoghurt eller filmjölk rinna av i ett vanligt kaffefilter
Hon använde istället surkål, det finns hela vakuumförpackade vitkålshuvuden. Surkål är ganska surt vilket passade perfekt till malfouf som ska ha en syrlig smak
Skär överblivna blad i mindre bitar och fräs upp dem i lite smör i en stor gryta. När den största grytan plockas fram på hösten vet man att surkålssäsongen är igång och den pågår tills surkålen tar slut i början på våren
Kål i vin är något som vi brukar äta istället för surkål. Om ni tillhör dem som inte kan förlika er med surkål, är detta något ni bör testa och gillar ni surkål, så är detta minst lika gudomligt
Jag bredde mitt libabröd med smör också, alltför att få upp fetthalten. Värm surkålen ev. Bre på pikantsås (se nedan), lägg sedan på surkål, korv och klicka på Créme Fraiche och ev
Rör ner ägget och smöret i klickar. Blanda tills sist ner surkål. rumsvarmt smör. surkål. smör. smör. Fyllning 1Hacka löken fint och stek den mjuk i smör och olja. Fyllning 2Hacka löken fint och stek den mjuk i smör och olja