Surkålen ger i mitt tycke extra god och syrlig smak till soppan, men kan uteslutas. Soppa kan i alla fall tina upp de mest frusna själar och värmer skönt i magen, Den här kålsoppevarianten med salsiccia är smakrik och god
Du känner säkert till att det går att köpa probiotika i diverse piller som sälj i hälsokostaffärer men eftersom vi här på Hälsa som livsstil föredrar riktig mat framför piller och pulver vill vi tipsa om en typ av mat som är mer effektiv och framförallt billigare i längden att använda nämligen surkål
Hörrni, det här med surkål. Dela och finstrimla kålhuvudet, jag använde en mandolin. Jag drämde till med en rejäl skopa surkål som tillbehör, och dra på trisse, men blev inte korvplattan förvandlad till värsta smakresan
Surkål är fylld av probiotika, vitaminer, mineraler och. Vitkålen skall självklart vara ekologisk. När man gör surkål är det viktigt att alla redskap och kärl är rena
Hon använde istället surkål, det finns hela vakuumförpackade vitkålshuvuden. Jag brukar alltid laga kåldolmar med färsk vitkål som jag först förväller i hett vatten och sen lossar jag alla blad
Jag älskar verkligen surkål. Dela och finstrimla kålhuvudet, jag använde en mandolin. Det går fort att sätta igång en surkål, det är väntetiden efteråt som är värst
I helgen har min kompis Cecilia och jag gjort surkål. När all kål var strimlad varvade vi den med jodfritt salt i plastbaljor och sedan var det bara att sätta igång att massera och banka den för att frigöra vätska