¼ tsk dillfrön. I ett durkslag pressa ur överflödig vätska ur surkålen. ¼ tsk dillfrön. I en stor skål blanda ihop sallad, surkål, örter och linser tillsammans med dressingen
a char grilled piece of light rye bread, house fermented kraut for tang and earthy funkiness, creamy horseradish and caramelized onion spread, beautiful full flavored emmentaller cheese, a fried egg, picked dill for a fresh herbal note, smokey - rich ham hock broth that the bread tends to soak up and flavor and our house mustard adds the perfect texture (almost like caviar pearls) and spice
Eller varför inte testa att äta placki med den polska surkålen med morötter i som kan köpas på burk. Rör ihop ca 80 g sikrom med 1 dl creme fraiche och 0,5 dl hackad dill. plättar , potatis , serranoskinka , sikrom , surkål 2 pers. 0,5 dl hackad dill
Och hur gott var inte friterad surkål. Hacka dill. Låt surkålen rinna av över natten, pressa ut det sista vätskan med sked och lägg på en tallrik med papper så den mesta av fukten försvinner
Strö över urkramad surkål och koriander, och klicka på avokadoröra och majonäs. Lägg på rödbetsröran (urkramad), gurka, en klick majonäs och ett par dillvippor längs med ena kanten på noribladet
Här ska göras surkål minsann. Dillen är redo för skörd. Färsk dill är sjukt gott i sallad, yoghurt och klassikern dillkött får man inte glömma, skulle vara kul med en vegetarisk variant på den
Tillsätt timjan, dill, smaka av med salt och peppar. )1 surkål, ca 1 kg 1 kg champinjoner2 st. vitlöksklyftor100 g risca 1,5 l vatten2 glas vitt vin6 msk tomatpastatimjan, dillsalt, peppar- Rensa och hacka champinjonerna. 1 surkål