Surdegspizza recept

Surdegspizza.

Surdegspizza.

2 stycken. Pizzadeg. 85 g aktiv Surdegsgrund 10 g Olivolja 120 g Vatten 150 g Vetemjöl 100 g Dinkelsikt 6 g SaltRör ihop ingredienserna till en smidig deg
Surdegspizza

Surdegspizza

Det är lite pyssel och kärlek omkring en surdegspizza, men värt att vänta på kan jag lova. Och att använda en baksten ger klart det bästa resultatet, har du ingen baksten så kan du värma upp bakplåtarna
Min surdegspizza supremo!

Min surdegspizza supremo!

Igår gjorde jag ju surdegspizza, jag brukar göra det när det är tomt i plånkan och på kortet, mjöl, jäst (eller surdeg), ingredienser till tomatsås, mozzarella och/eller fetaost har jag alltid hemma och igår kompletterade jag med chorizo och ruccola
Snabb surdegspizza

Snabb surdegspizza

Blanda alla ingredienser utom salt och kör med degkrokar i 8 minuter, tillsätt salt och kör ytterligare 3 minuter till en fin seg deg (degtemperaturen bör då vara 27-28°)
Surdegspizza

Surdegspizza

Surdegspizza - deg. Denna vecka välkomnar vi en gammal goding tillbaka till måndagsmiddagen. Den behöver ingen närmare presentation, utan talar för sig själv
Surdegspizza

Surdegspizza

Kvällens middag innebar faktiskt lite bak. Pizzadegen svängdes ihop med min surdegsgrund som väntat i kylen
Surdegspizza II

Surdegspizza II

God hemmagjord surdegspizza. Det här receptet är lagom till 5 st pizzor. Kväll. 75 g vetesurdegsgrund. 150 g vatten
Surdegspizza med falukorv

Surdegspizza med falukorv

Pizzadeg. Smula ner jästen i en bunke och rör ut den med vattnet. Tillsätt surdeg, mjöl och olja och arbeta degen i köksmaskin, ca 10 minuter
En himla fin surdegspizza

En himla fin surdegspizza

Det skulle ju handla om den här fina surdegspizzan jag bakade förra veckan. Hej och hallå. Här är det någon som ligger efter med inläggen
Pizza på grillen

Pizza på grillen

SurdegsPizza (degen måste sättas dagen innan). Det är äntligen fredag igen och helgen lurar bakom hörnet
Pizza

Pizza

Naturligt glutenfri surdegspizza (2 stora el 4 portionspizzor)25 g jäst4 dl ljummet vatten (33 grader)1 tsk flingsalt2 msk olivolja2 tsk rårörsocker1 msk surdegspulverca 7 dl finax gula mjölmixLös upp jästen i vattnet
Charkbricka – quattro stagioni

Charkbricka – quattro stagioni

Bakery Surdegspizza. 1 Pop. 11 dl tomatsås. 1200 g riven ost. 180 g lufttorkad skinka. 180 g salami. 180 g chorizo
Matsedel för en vecka (i efterskott) plus söndagssnack

Matsedel för en vecka (i efterskott) plus söndagssnack

Surdegspizza. Surdegspizzan blev jäääättegod. Nästa vecka ska vi få nattgäster från torsdag till söndag, och för att inte avslöja hela den planerade menyn för gästerna (som läser bloggen) så kommer här en gammal veckoplanering