Lite härligt frasiga surdegsbaugetter med fina hål inuti, perfekt nu när grillsäsongen börjat, även om det inte känns så med tanke på att det regnat hela veckan
Så här gör jag våra surdegsbaugetter på trädgårdscafeet. Cafelivet innebär tidiga morgnar. I alla fall om man har som föresats att baka alla bröd och kakor själv
När man njuter av nybakade surdegsbaugetter och förbereder sig för utflykt. Har inget nedskrivet recept på surdegsbaugetterna men jag gjorde ungefär så här
Ville testa mina nya baugetteplåtar samt prova att baka med Manitoba Cream mjölet jag köpt för ett bra tag sedan, så det blev sådeles inga surdegsbaugetter
Så här långt in i söndagen har jag hunnit vända upp och ner på köket i någon slags ommöblering, överäta surdegsbaugetter med smör och ost, varit behjälplig med iPadens kameralins inför två åttaåringars inspelning av en otroligt rolig film (dessa barn
Det här brödet fick den frasigaste ytan av alla bröd jag bakat någonsin. Att slänga in vatten i början och att öppna ugnsluckan en eller flera gånger mot slutet av gräddningen gör att det blir en sån där härligt frasig skorpa som är så vansinnigt gott
Fusksurdegsbaguetter - vörtversionen, kallar DENNA tjej detta bröd för. Gör sig nästan helt själv, så tid kan ägnas till annat - som att läsa böcker, mysa framför TV
Planerar ni nyårsmenyn för fullt eller vet ni kanske inte vad ni ska bjuda på. Så här två dagar innan årets sista dag bjuder jag på några förslag som jag har haft med här på bloggen tidigare och kanske kan passa på nyår
Den senaste tiden har varit fullspäckad av kurser och konferenser både på jobbet och privat. Och i fredags avslutade jag med att hålla ett seminarie om Hälsa på min arbetsplats
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…