Mixa slätt i mixer eller matberedare, smaka av med kycklingfond, salt, peppar och vinäger. 1-2 msk god vinäger. 2-3 skiva(or)bondbröd, gärna surdeg. 1-2 msk god vinäger. 2-3 skiva(or)bondbröd, gärna surdeg
Smaka av med salt, svartpeppar och sherryvinäger. Blanda senap, olivolja och vinäger med salladen, lägg salladen på anklevern och toppa med hasselnötterna
Mixa äggulor, vinäger, citron, vitlök och sardeller, häll försiktigt i rapsoljan i en rinnande stråle under fortsatt mixning, blanda sedan i parmesan och smaksätt med salt och peppar
surdeg. Lägg ner äggulorna i en kannmixer, tillsätt ljummet vatten, lite salt och vinäger. Mixa till en slät puré i kannmixer, smaka av med crème fraiche, salt och vinäger
Spara saften som bildats i en skål och blanda den med vinäger och hackad persilja. 4 små skivor lantbröd, gärna av surdeg. 1 msk vit balsamvinäger. 1 msk vit balsamvinäger
Slå på grädde, buljong, vinäger, vatten och hälften av broccolin, tag dock allt från stammarna. 2 msk vitvinsvinäger. 3 skivor vitt bröd (gärna surdeg). 2 msk vitvinsvinäger. 3 skivor vitt bröd (gärna surdeg)
”Jag började med passerade tomater men då blev det inte så krispigt, så jag fick jobba om receptet”, säger han, och bjuder på den spröda, doftande godsaken innan han övergår till att häva upp surdeg i jäskorgar
Surdeg är ju poppis, kanske inte lika som för några år sen när det blev typ som en hipstertamaguchi. Syrade livsmedel kan göras på lite olika sätt, man kan låta mjölksyrabakterier göra jobbet, man kan tillsätta ättika, citron, vinäger, filmjölk osv
4 rundlar av ett gott ljust bröd, gärna surdeg. 2 msk rödvinvinäger. Mosa de 5 hallonen och blanda med olja och vinäger. 4 rundlar av ett gott ljust bröd, gärna surdeg. 5 hallon 2 msk rödvinvinäger