Som pålägg på pizzan valde jag en egengjord tomatsås, rödlök, salami, mozzarella, färska tomater, oliver, hemgjord pesto, ruccola, torkad oregano och olivolja
Igår gjorde jag ju surdegspizza, jag brukar göra det när det är tomt i plånkan och på kortet, mjöl, jäst (eller surdeg), ingredienser till tomatsås, mozzarella och/eller fetaost har jag alltid hemma och igår kompletterade jag med chorizo och ruccola
På med tomatsås. Det skulle ju handla om den här fina surdegspizzan jag bakade förra veckan. Och om någon jag känner eller som bor i Göteborgskrokarna saknar surdeg, säg till så får ni en klick av min att starta upp en egen med
Runda knäckebröd, jag använde Wasa surdeg gourmet som är svingott. Tomatsås. Bred ut ett tunnt lager tomatsås på knäckebrödet och toppa med tillbehören
Det är galet gott med surdegspizza, och inte särskilt svårt. Tomatsåsen gjorde jag genom att jag kokade ihop lite passerade tomater, krossade tomater, vitlök, oregano och peppar