Man fick också en stor korg med wienerbröd, frallor, lussebullar, bullar och annat gott, en färsk fruktsallad, kaffe eller te, färskpressad apelsinjuice, rostat bröd, pålägg, marmelader och man gick därifrån hur mätt som helst
Supergoda bullar blev det. Eller ja, inte riktigt kanske men det är inte så himla långt kvar till första advent vilket i sin tur innebär att det snart är dags för att baka lussebullar
Bullarna går lätt att göra med mjölk- och sojafritt margarin och havredryck, och de blev supergoda. Ta upp degen på lätt mjölat bakbord, knåda lätt och forma till lussebullar (knepet här ar att inte använda för mycket mjöl)
Supergoda och perfekt alternativ för dig som inte hinner jäsa vetedegen till lussebullarna och du slipper oroa dig för övergräddade bullar som blir torra dagen därpå
(Nu kanske ni tycker att lussebullar hör lucia till och det tycker ju jag också. Älskar saffran men gillar inte lussebullar, så det blir recpet på en supergod saffranskaka istället)