Idag bakade jag egna kex, frökex som är de hittils godaste jag bakat. Frökex. Högt upp på min ”bästa gotta” – lista finns brieost med diverse marmelader och olika kexsorter
Hann visst med att göra ett tidsinställt inlägg innan jobbpass nummer två för dagen startade om kexen som visade sig vara kanongoda och jisses vilken skillnad det var på dessa frökex och dem jag bakade med Risentas färdiga bakmix
Jag kan tänka mej att sätta mej med hela plåten i soffan och knapra på dessa supergoda och faktiskt ganska nyttiga kex till melodifestivalen på lördag istället för onyttiga chips
”Anns supergoda lågkolhydratmüsli” – med superhögt näringsvärde •. Om du bakar LCHF frökex kan du bryta i bitar och tillsätta müslin som då blir lite extra knaprig
Dessa är försvinnande goda. Receptet har jag fått från mamma och det är majsmjöl i det receptet. Jag använder mandelmjöl istället, vilket ger lite sprödare kex
”Anns supergoda lågkolhydratmüsli” – med superhögt näringsvärde •. Om du bakar LCHF Frökex kan du bryta i bitar och tillsätta müslin som då blir lite extra knaprig