Leilas baguetter är nog de godaste baguetter som finns. Leilas surdegsbaguetterFördeg. De tar tid att bli klara för du ska sätta en fördeg men det är det värt
Lägg räkorna på galler i röken. Ställ in röktiden till 2 timmar och 20 minuter. Om du, som i fallet med Bradley-röken, har ett separat värmeelemt i röken som du kan ställa in temperatur och drifttid på, får du maximalt resultat om du ställer in värmen på ca 60 grader under en timme, och sedan stänger av värmen och bara har rök de sista 1 timmen och 20 minuter
1 stor baguette eller 6 st småbaguetter. Skär bröden så att det blir 12 bitar. Skär upp mozarellan i ca ½ cm tjocka skivor och lägg 2 skivor på varje brödbit
Supergoda tilltugg med aprikos. Supergoda tilltugg med aprikos. Hej,. Redan första advent i morgon. Nu är det slutspurt på året och snart börjar den mest hektiska perioden i butiken
(jag hade inga sesamfrön och de blev supergoda utan med ). Sedan börjar själva formingen av baguetterna och det är en väldigt kladdig deg men försök att få till avlånga bullar så gott det går
Blev härligt krispiga och supergoda att doppa i soppan. Soppa på en spik har vi lagat idag. Eller soppa â€man-tager-vad-man-haver†men som ändå kan piffas till lite
Den nattjästa degen ger också baguetternasupergoda hål. Lisa fyllde år häromdagen och fick då en pastamaskin av mig, en sådan där klassisk blank modell med vev som man spänner fast i köksbänken