½ tsk timjan. ½ tsk timjan. Jag älskar verkligen mozzarella och är därför lite förvånad över mig själv att jag aldrig tidigare har kommit på tanken att fylla köttfärsbiffarna med mozzarella
1 tsk timjan. Mät upp alla ingredienser till kokspadet i grytan. Koka upp spadet. Lägg i köttet. Sjud under lock på svag värme ca 45 min, vänd köttet, sjud ytterligare 45 min tills köttet har temperatur 75 gr
Pensla med timjan- och vitlöksoljan då och då. 2 + 2 vitlöksklyftor eller mer1 kruka färsk timjan. Skala 2 vitlöksklyftor och mixa tillsammans med timjan och 4 msk olivolja. 1 kruka färsk timjan
Igår stod dock pizza på menyn och inspirerad av en supergod ugnsrostad sallad jag och finaste vännen Fofo lagade i förrgår, bestämde jag mig för att låta sommarprimörer få huvudrollen på mina pizzor igår
Tillsätt en skvätt vispgrädde, nymalen svartpeppar, flingsalt och timjan. Det här inlägget skulle gå upp förra veckan men när jag försökte komma in på hemsida så var den poff borta och sen har det krånglat ända sen dess, trodde jag skulle bli tokig ett tag och då var det inte ens jag som försökte få ordning på sidan utan teknikerna på det webbhotellet som jag använder
Måste bara tipsa er om det här supergoda sättet att tillaga fläskfilé på. Detta serverades med den goda potatissalladen, buffébrödet, bresaolarullar och en supergod fetaoströra (recept på de två sista kommer senare)