ca 4-500 g fisk efter behag (den här gången blev det färsk lax och färsk kummel). 3-4 tomater ca 4-500 g fisk efter behag (den här gången blev det färsk lax och färsk kummel)
Inga svårigheter med den förstås, ett tips är dock att hälla över en dressing bestående av olivolja och pressad citron när couscousen fortfarande är varm, då suger den åt sig och blir supergod, sedan är det bara till att tillsätta grönsaker efter vad man har hemma
Alla tre är supergoda men snyggast är ju den rödbetsgravade . Ska du göra egen gravad lax så är det dags att börja nu eller i alla fall dags att börja inhandla lax
Supergoda och de passade jättebra till laxen med sin citronsås och fetaost. Ikväll blev det lax igen för vi hade en massa spenatblad hemma som vi behövde göra något med
Den supergoda, saftiga laxen serverade jag med potatiskroketter och bearnaisesås från påse (det är inte varje dag jag lagar all mat från grunden utan ibland tar jag minsann lite genvägar)