I köttväg blev det ett säkert kort, helgrillad fläskfilé. Paprikan grillas inte så hårt så den har tuggmotstånd så tillsammans med krämig avokado som är bland det bästa jag vet att blanda i en sallad, så smakade det fantastiskt och passade så fint till fläskfilén
Måste bara tipsa er om det här supergoda sättet att tillaga fläskfilé på. Detta serverades med den goda potatissalladen, buffébrödet, bresaolarullar och en supergod fetaoströra (recept på de två sista kommer senare)
Till denna supergodafläskfilé serverade jag klyftpotatis, sparrisstrimlor och morotsjirlanger som jag fräst i citronolivolja och kryddat med citronpeppar och en gräddig rödvinssås
hela kvällen kommer bli perfekt med denna supergoda rätt. fläskfilé/fläskytterfilé (jag vet inte hur mycket, men ett paket räcker nog till 4 personer. Putsa fläskfilén och skär den i ca 3 cm tjocka skivor
Jag gillar normalt sett inte ens krusbär men denna är supergod på rostad bröd. Till middag idag provade jag en variant av fläskfilé med thaiinspiration eller vad vi ska kalla det för
Skiva fläskfilé och svamp, stek först filén i margarinet och sedan svampen. 600 g fläskfilé. Skala och skär potatisen i tunna skivor men inte helt igenom