Vispa sukrin, vanilj och ägg ordentligt så att det blir luftigt. 200g 70% choklad200 g smör1 dl sukrin (socker ersättnings strö)1 tsk vaniljpulver 4 st äggSmält smör och choklad tillsammans på svag värme. 1 dl sukrin. 1 tsk vaniljpulver
Rör noga ner ägg, grädde, vanilj och eventuellt kakao. Jag tycker smaken lätt kan bli för bitter om ingen sötning alls tillsätts, och därför häller jag i ca 1 msk sötning (typ sötströ/sukrin gold). 1 krm vaniljpulver. 1 ägg 1 krm vaniljpulver
Använd Sukrin istället för honung om Du vill ha ännu mindre kolhydrater i kakan. Rör samman den malda mandeln med fiberhusk, bakpulver, vanilj och kardemumma
Lite kakig och kladdig botten med en krämig vaniljcheesecake-topping. 2,5 msk stevia strö eller sukrin. 1 msk vassleproteinpulver vanilj. 1 krm vaniljpulver. 1 msk stevia strö eller sukrin
Lägg på locket och pudra med sockerfritt florsocker (Sukrin melis). Mandelmassan är helt sockerfri och gjord på mandelmjöl och mjölk och fyllningen är en kesokräm med härlig vaniljsmak
Blanda mandelmjöl, kakao, bakpulver och vanilj i en separat skål och vänd till sist ner detta. 2 msk sukrin gold/sötströ. 2 krm vaniljpulver. 2 msk sukrin gold/sötströ. 2 krm vaniljpulver