Sukiyaki lök recept

Sukiyaki

Sukiyaki

Plocka munsbitar av sukiyakin ur den varma grytan 500 g entrecôte. 3 lök. 5 salladslök(ar). Skär det halvfrysta köttet i så tunna skivor som möjligt med en skärmaskin
Sukiyaki

Sukiyaki

Serverat med glasnudlar, grönsaker och vitlökssås. Vitlöksås. Servera med jasminris och vitlökssås. 1 lök. 2 klyftor vitlök, pressade. 1 lök
Sukiyaki

Sukiyaki

Skär kålen i bitar, purjolöken i centimeterbreda bitar och morötterna i stavar. Koka ihop vatten, buljong och sukiyakisås i fonduegrytan
Sukiyaki (nötkött gryta)

Sukiyaki (nötkött gryta)

Tillsätt gul lök, sallad lök (endast vit till ljusgrön del) och sallad vitkål. Kanske “Sukiyaki” är känd vid namn, som också är en titel av en berömd sång
Sukiyaki – japansk fondue till middag ikväll

Sukiyaki – japansk fondue till middag ikväll

Till middag ikväll så blir det Sukiyaki – japansk fondue. Sukiyaki – japansk fondue. Sukiyaki är en japansk rätt där med kött, tofu, nudlar och grönsaker

Sukiyaki - japansk fondue

Skär var och en av de vita lökarna i sex klyftor. Plocka munsbitar av sukiyakin ur den varma stekpannan, doppa i ägget och ät

Shabu Shabu

Ta fram de inköpta såserna (Teriyaki och Sukiyaki). Dela lökarna och skär dem i grova skivor. Skär purjolöken i ca 3 cm långa sneda bitar. 2 purjolökar. 2 gula lökar

Wokad bogfläsk

Häll slutligen på sukiyakisåsen, rör om och låt fräsa någon minut. Skär löken i tunna skivor. Lägg därefter i bogfläsket och sist löken

Sukiyaki

 Skär kålen i bitar, purjolöken i centimeterbreda bitar och morötterna i stavar.  Koka ihop vatten, buljong och sukiyakisås i fonduegrytan

Sukiyaki

0,5 liten purjolök i tjocka skivor. 1 tunt skivad gul lök. 150 ml Sukiyakisås. Skär köttet med en mycket vass kniv i lövtunna skivor

Fläskwok med jordnötter

sukiyaki eller teriyaki. Skala, dela och skär rödlöken i bitar. Ansa och skär purjolöken i bitar. ½ liten rödlök