Suffle jordgubbar recept

Sufflé à la Norge

Sufflé à la Norge

100 g jordgubbar. Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret och rör i mjöl. Späd ut med mjölk och rör runt till dess att smeten är jämn och tjock
Polkagrissufflé

Polkagrissufflé

Jordgubbspuré får du genom att koka jordgubbar med 10% socker och sedan sila. Som så många gånger förr har Lisa tipsat, denna gång om en blogg
Citronsufflé

Citronsufflé

Servera då medskivade jordgubbar och lite vaniljglass. Börja med att smöra och sockra små portionsformar eller en större form

Chokladsufflé

Ställ ugnsformarna på ett fat och lägg jordgubbar och blåbär bredvid. Mixa lite av jordgubbarna till en kall sås och droppa över

Apelsinsallad i kryddig sockerlag

Och ibland gör jag den med bara vanilj och stjärnanis (en blandning som för övrigt är väldigt god till melon eller jordgubbar)

Jordgubbssufflé med lime

Smaksättningen kan varieras, men här är en variant med jordgubbar som får extra piff av limeskal. Till de rårörda jordgubbarna

Banansufflé

Servera den genast, gärna med en klick vispad grädde och färsk frukt, t ex skivade jordgubbar eller kiwi

Smultronsufflé

Mosa smultronen eller jordgubbarna lätt och tillsätt dem. Några hela smultron eller jordgubbar och blad

Citronsufflépaj

Gärna med jordgubbar. Jordgubbar. Hacka ihop smör, mjöl och socker till en smulig massa. Tillsätt vatten och arbeta snabbt ihop till en deg

Fräsch citronsufflépaj

Servera direkt, gärna tillsammans med jordgubbar. jordgubbar. 1.  Hacka ihop smör, mjöl och socker till en smulig massa