Servera med bär och en klick crème fraiche eller kokosgrädde. Vardagsnjutning. Ibland orkar inte jag heller tänka på att laga till någon avancerad mat, då är pannkaka eller plättar ett gott alternativ
Har testat att baka dem både glutenfria med jordgubbsgrädde och med vanligt vetemjöl och serverat dem som förrätt med bacon, rödlök och en klick creme fraiche
DAGENS RECEPT 15-01-29LÄTT OSTSUFFLÉEn mild och porös ostsufflé hör till det bästa man kan bjuda på. Den är inte heller så svår att laga och det blir ganska billig mat
Crème fraiche, räkor och löjrom är ett perfekt tillbehör. Nu vänder det. Nu är det nedförsbacke till helgen och i morgon ska jag äntligen få träffa två tjejkompisar igen
Helgerna duggar tätt, och därmed middagarna med släkt och vänner. Nu är det dags för Trettondagshelgen, som i Spanien och andra katolska länder firas som Los Reyes – de tre kungarna som kom till Jesusbarnet med gåvor