Denna paj blir matigare och mer mättande,samt något nyttigare än en vanlig paj med bara vetemjöl. Kantarellerna har jag haft förmånen att få av våra snälla grannar
Sufflétäcke. Dela fiskfilén och lägg den i en eller två smorda ugnssäkra formar. Salta och peppra. Täck formen med ett smörat smörpapper och tillaga i ugnen i ca 10 minuter, tills fisken är vit
Denna rätt blir mer "Grönsaker under sufflétäcke". DAGENS RECEPT 14-11-27LÄTT GRÖNSAKSSUFFLÉEn förträfflig rätt att ha som lunch- eller middagsmål med enbart rört smör är denna goda grönsakssufflé
Sätt ugnen på 250°. Tina räkor och surimi. Skär surimin i mindre bitar. Låt musslorna rinna av. Fördela skaldjuren i 4 ugnssäkra portionsformar eller i en större
Sufflétäcke. 1. Dela fiskfilén och lägg den i en eller två smorda ugnssäkra formar. Salta och peppra. Täck formen med ett smörat smörpapper och tillaga i ugnen i ca 10 minuter, tills fisken är vit