Grills under tiden korven i ugnen. 4 korvar, gärna Taylor and Jones från Stockholm, gärna en fläskkorv i italiensk stil Grillas i ugn 180 grader i cirka 30 minuter. 1 litet vitkålshuvud. Hyvla vitkålen fint på en mandolin, stek i smör, tillsätt kummin, stek under omröring på medelvärme i cirka 10 minuter. Cecilia Petrini 4 korvar, gärna Taylor and Jones från Stockholm, gärna en fläskkorv i italiensk stil Grillas i ugn 180 grader i cirka 30 minuter. 1 litet vitkålshuvud
½ litet vitkålshuvud. En kokt tysk produkt var fri från nitrit och det var den som fick kompletteras med stuvadvitkål (fräste upp 1 hackad gul lök, ½ litet vitkålshuvud, kokosolja, kokosgrädde, salt, peppar och timjan), tomatsås och en klick dijonsenap till
Stuvadvitkål. Ansa och skär vitkålen i bitar. Stek korven på medelvärme i en stekpanna med matfett, ca 3 minuter per sida. 1 st vitkål. 4 skiva falukorv
Servera med stuvadvitkål och potatis. falukorv. Skär vitkålen i tärningar och förväll i lättsaltat vatten i ca 5 minuter. Ta bort korvskinnet och skär korven i stubbar, ca 3 cm tjocka. 25 st vitkålshuvud
Kan serveras till stekt korv, köttbullar, biffar. Stuvadvitkål är mycket gott. Strimla vitkålen tunt. 1 litet vitkålshuvud. Låt koka sakta på svag värme tills vitkålen är klar (kan ta allt mellan 10-20 minuter beroende på hur tunt du skär vitkålen). 1 litet vitkålshuvud