Detta är verkligen en utav mina absolut favoritbakelser - Budapeststubbe. Du kan välja att servera denna som en stubbe alt skära upp den direkt, tänk på att skära med en brödkniv och inte trycka utan verkligen såga igenom
Som silver vingar på en stubbe och en skål med granris. Som vingar på en stubbe. Och jag stannar till och ser på det oväntade fina framför en faluröd vägg
En bit av en trädstam (stubbe) med kottar och smått från naturen på och ett rött band runtom. "När andra ljuset brinner är snart Lucia härhon bjuder oss på kaffe och bud om julen bär"
Bred den i ett lager över hela bottnen om du vill göra en kort och knubbig stubbe som på bilden. Packa stubben i folie och frys den eller täck snittytorna med plastfolie och förvara den i kylen upp till en vecka
Förra helgen lagade jag en trerättersmiddag med italienska smaker. Jag gjorde en enkel men god förrätt med grissinipinnar som jag lindade bresaola runt
Alltså den här kokos och jordgubbsstubben tog mig raka spåret till tårthimlen. I alla fall så måste jag säga att den här tårtan/bakelsen är helt sagolikt god och ska du baka något i helgen tycker jag absolut att du ska testa denna kokos och jordgubbsstubbe
Skär en djup skåra längs med varje "stubbe". Putsa ytterfilén och skär den i fyra delar. Strimla purjon. Spara 4 skivor av baconet och skär resten i mindre bitar
Dessutom var det lite läskigt att sitta ensam på en sten eller stubbe i skogen och vakta fikakorgen medan de andras röster försvann längre och längre bort
Hej. Längesen jag tittade in här… Känns lite ringrostigt, ha. Men ibland, så. Nedan kommer två recept, det ena på potatisstubbar och det andra på en trepepparsås