Bryn strutsfilén runt om i smöret. Krydda. Lägg i en eldfast form, häll på kalvfonden och ställ in i ugnen i 150 grader tills innertemperaturen är 67 grader
Gnid in filén med kryddorna. Bryn hastigt runtom i en varm panna. Lägg över den på ett ugnssäkert fat. Efterstek i ugn i 120 grader (använd stektermometer)
Okidoki, vi har kollat och sållat bland våra foto som vi tog på semestern - det blir en hel del. och vi tänkte börja med att visa er lite av de bilder som vi tog på, kanske det viktigaste från en resa, maten
Så kul att ni uppskattar resebilderna, vi tycker själv det alltid är lika intressant och kul att se andras foton och läsa om deras resor, speciellt när det involverar mat i någon form
Jag berättade för en tid sedan om när Berra och jag var på kombinerad mat- och stadsvandring. Karin som arrangerar dessa vandringar har även matvandringar på det öländska alvaret
Vi lagade marinerad strutsfilé och ville ha många tillbehör till det. Det slutade med att alla tillbehören hamnade i en puck som panerades och friterades
Recept ⁄ TillbehörFriterad ost- och fänkål. 28 februari, 2016 30 januari, 2018av Stina Karlsson. Vi lagade marinerad strutsfilé och ville ha många tillbehör till det