500 g lövbiff. 500 g lövbiff 1 burk bambuskott (ca 400g) 1 stor burk champinjoner (ca 400g) 1 liten gul lök 1 bit purjolök (2-3 dm) 1½ msk kinesisk soja (mörk soja) 1-1½ tsk salt ½ msk strösocker 3-4 dl vatten ½ tärning köttbuljong (alt
Det här receptet fungerar lika bra med kyckling som med biff. 300 g strimlad fransyska, lövbiff eller kyckling. 1 gul lök, delad på mitten och strimlad. 0,5 buljongtärning (grönsak eller biff). Relaterat 300 g strimlad fransyska, lövbiff eller kyckling. 1 gul lök, delad på mitten och strimlad. 0,5 buljongtärning (grönsak eller biff)
Nu undrar ni varför jag skriver om allt detta, vad har det med den wokadebiffen att göra. Om köttet inte är färdiggrillat som jag gjorde så kan man ju steka det i stekpannan - biffarna och låta det svalna något innan man skivar upp det i strimlor och krydda med massor av nymald svartpeppar
250 g ryggbiff. Skär köttet i tunna strimlor. Lägg nudlarna i skål med hett vatten. Marinad. Blanda teriyakisås, ingefära, sweet chili och vatten i en skål
Servera det wokade köttet tillsammans med kokosriset… och svårare än så här var det inte att få till en maträtt med asiatiska smaker en helt vanlig vardag
400 g biffkött av hög kvalitet i mycket tunna skivor. Skär rättika och morötter i tunna strimlor och låt dem marinera någon timme i risvinäger och lite råsocker
Wokad fläskfilé i stark, sötsur sås. Biff i stark sås blev söndagsmiddag här hemma. Använder för det mesta lövbiff, men även fläskkött eller kyckling funkar fint
bambuskott, strimlade. 500 g ryggbiff. -Mama Skogly ♥ 500 g ryggbiff. 1 morot bambuskott, strimlade. Vi har en asiatisk butik här i schtaan som heter Jacks som importerar utländska varor