Fyll med strimlade soltorkade tomater och hälften av osten. Skär en ficka i varje kotlett. Lägg på en tomatskiva och riven ost på varje kotlett och gratinera i 15 minuter. 4 st kotletter
Smaka av med salt och peppar och servera salsan till kotletten. Krydda kotletterna med salt och peppar och stek 3 minuter per sida i smör. 4 st kotletter
Det behöver inte vara färs som blandas med tacokrydda när det finns så mycket annat i affärernas diskar att välja mellan, varför inte prova med fläskkotlett
Ta upp kotletterna och häll grädde och mjölk i stekpannan. Varva kotletter och salami i en form. Krydda kotletterna och stek dem i en stekpanna med smör, 2 minuter per sida. 4 st kotletter
Lägg på ett lock och stek kotletten enkelt med bara salt och lite svartpeppar. Precis innan servering droppa i lite olivolja i potatisen, lägg upp snyggt med kotletten och lägg rödbetsskotten på toppen
Servera med kokt ris blandat med strimlad röd paprika. Snitta fettkanten på kotletterna och stek i resten av smöret på medelstark värme 3 min per sida, salta och peppra. 4 fläskkotletter
600 g kotlett. 600 g kotlett 1 påse marinad. Lägg köttet i marinad. Tärna och koka potatisen, låt svalna. Skala och tärna äpple och strimla purjolök, lägg tillsammans med potatis i en skål
Två fiskfiléer här, ett gäng fläskkotletter där… Allt sådant ska ätas upp innan flytten, så du kan vänta dig middagstips med inspiration av Skafferirensning Deluxe nu i ett par veckor