Häll i grädden och tillsätt löken och dem färdigkoktastrimlade kycklingbitarna. Jag hade rätt så mycket av kokt kyckling över från gårdagens matlagning som jag tänkte jag kunde använda till dagens middag
Servera med kokt ris och en god sallad. Dela kycklingfiléerna och linda in dem i varsin baconskiva. Bryn hastigt kycklingfiléerna så de får färg och lägg dem sedan i en ugnssäker form
Servera gärna tillsammans med kokt potatis, ris eller pasta och lite goda grönsaker. Kycklingfilé i en riktigt god krämig sås med smak av min absoluta favoriotört
Fräs sedan paprikastrimlorna och lägg dem sedan över kycklingfiléerna. 600 g kycklingfiléer. 11 st grön paprika strimlad. 11 st röd paprika strimlad. 1Dela kycklingfiléerna och linda in dem i varsin baconskiva. 1Bryn hastigt kycklingfiléerna så de får färg och lägg dem sedan i en ugnssäker form. 1Servera med kokt ris och en god sallad
Servera med stekt potatisriv (typ potatiskaka) och kokt broccoli. Det jag har lagt till utöver min vanliga variant är purjolök och vispgrädde i blandningen som läggs över kycklingfiléerna innan ugnen gör sitt
Servera kokt pasta blandad med lite av såsen. Pasta med caponatasås och strimladkycklingfilé. Pasta med caponatasås och kyckling Pasta med caponatasås och strimladkycklingfilé
Ta ut och strö över strimlad basilika. Servera med kokt ris och någon grönsak. Kycklingfiléer bakas i ugnen under ett täcke med grädde, parmesan och gyllenstekt gul lök